MENTO ANA HİZMET BİNASI GİRİŞ KATI KİRALAMASI HAKKINDA

29.05.2024

MENEMEN TİCARET ODASI ANA HİZMET BİNASI

GİRİŞ ALANI KİRALAMASI HAKKINDA

Menemen Ticaret Odası’na ait “MERMERLİ MAHALLESİ ERTUĞRUL CADDESİNDE” adresinde yer alan ve mülkiyeti Odamıza ait olan (ESKİ HALKBANKASININ BULUNDUĞU) işyeri için kiralama şartları aşağıda belirtilmiştir.

Menemen Ticaret Odası Ana Hizmet Binası girişinde yer alan işyeri için genel bilgiler ve teklif şartları aşağıda belirtilmiştir:

• Kiralama için verilecek taban teklif fiyatı 120 000,00 TL (Yüz yirmi bin Türk Lirası) + Stopaj olarak belirlenmiş, belirlenen tutar altında verilecek teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Depozito Bedeli 2 aylık Kira bedeli olarak belirlenmiş, talep edilmesi halinde depozito bedeli döviz cinsinden ödeme yapılabilecektir. Ayrıca kira teklifi kabul edilen gerçek ya da tüzel kişi depozito bedeli kiralama aşamasında kurum hesabına yatıracaktır.
  • Teklifleri gerçek ya da tüzel kişiler verebilir, ticari olarak kiralanacağı için vergi kaydı şartı aranmaktadır.
  • Teklifler kapalı zarf usulünde verilecektir. Aksi halde teslim edilmek istenen teklifler kabul edilemeyecektir.
  • Teklifler sadece 07/06/2024 Cuma günü saat 15:00’de Odamız toplantı salonunda teslim alınacaktır. Öncesinde veya sonrasında verilen teklifler kabul edilmeyecektir.
  • Aynı tutarda teklif verilmesi halinde, aynı tutarları teklif eden gerçek yada tüzel kişiler açık arttırmaya davet edilecektir. (Gün ve saati tekliflerin açılmasından sonra belirlencektir.
  • Kiralanacak olan işyerinin kiralama süresi 5 yıllığına yapılacaktır.
  • Verilecek kiralama teklif içeriğinde yer alacak bilgiler;
    • Kiralama teklif bedeli,
    • Kiralayacak gerçek veya tüzel kişi bilgileri
    • İletişim (GSM) numarası

*Aşağıda yer alan örnek formata göre doldurup kapalı zarfta teslim etmeniz rica olur.

Kiralanacak İşyeri Bilgileri;

Adresi : Mermerli Mahallesi Ertuğrul Caddesi Menemen/İZMİR (Menemen Ticaret Odası Ana Hizmet Binası Giriş Katı)

Metrekare Bilgisi;

Bodrum Kat : 294 metrekare